Maan van de Sterke ZonUitleg over orakelkaart `Maan van de Sterke Zon`


Tijd om te ontspannen en wat plezier te hebben onder deze magische maan. Laat je serieuze houding vallen, laat alle lasten los en speel. Vreugde is aanstekelijk, dus wordt zoals degenen die zijn geboren onder de Maan van de Sterke Zon en straal de rijkdom van plezier uit. Je zult ontdekken dat je wordt aangetrokken door de gaven van schoonheid en inspiratie. Culturele gebeurtenissen en cultureel werk beuren je op dit moment op. Je kunt nu ook ineens veel uitnodigingen krijgen voor sociale uitjes, dus houd de energie van de Maan van de Sterke Zon Vast. Accepteer de uitnodiging van anderen en wees erop voorbereid dat je alle aandacht krijgt. Je verleden kan opeens een nieuwe betekenis krijgen. Verborgen creatieve talenten kunnen duidelijk worden. Je zult ontdekken dat je elke poging tot creativiteit aangenaam en lonend vindt. Natuurlijk worden anderen ook aangetrokken door je uitbundige energie. Plezier verbindt, dus benut deze tijd om aandacht te geven aan je levenskracht, en omring jezelf met de schoonheid die je verdient.

De betekenis van deze `De kracht van het wiel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels