Maan van de Terugkerende KikkersUitleg over orakelkaart `Maan van de Terugkerende Kikkers`


De kaart van de Maan van de Terugkerende Kikkers betekent de perfecte tijd om iets nieuws te beginnen, of te vertrouwen op plannen waaraan al wordt gewerkt. De energie van deze maan geeft je het uithoudingsvermogen, de vastberadenheid en geestelijke helderheid om met succes te plannen, op te bouwen en te creëren wat je graag wilt. Als je eenmaal aan het proces begint, zullen je plannen zich snel ontwikkelen. Dit is echt de tijd om je dromen waar te maken. Degenen die onder dit teken zijn geboren ervaren een verstoring van hun werk vanwege hun houding 'ik kan het zelf wel'. Pak het project niet alleen aan. Wees flexibel en accepteer hulp en waardeer inbreng tijdens het project. Samenwerken helpt je sneller je doel te bereiken. Verander je koppigheid in vastberadenheid. Werk naar je dromen toe en houd rekening met de houding van de groep. Of die groep nu je familie, of vrienden of medewerkers is, hun liefde en ondersteuning zal je helpen je dromen te verwezenlijken.

De betekenis van deze `De kracht van het wiel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Steenbok en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels