WasdomUitleg over orakelkaart `Wasdom`


Zelfs de eenvoudigste overweging van je leven, de eenvoudigste poging om uit te vinden hoe en waarnaartoe je verder moet gaan, stuurt je energie en opent je voor je hogere bewustzijn en hogere doel. Blijf dit gewoon doen. Laat je menselijke geest met zijn beperkte manier van kijken, je niet vertellen dat je vast zit of dat je niet vooruit gaat. Dat is niet waar. Je opent je steeds meer, je leven is aan het stromen, en je ziel komt tot wasdom! Blijf geloven, in jezelf en in de Bron. Weet dat je op de juiste weg bent, en dat je steeds meer opent voor je hoogste potentieel stap voor stap.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels