WasdomUitleg over orakelkaart `Wasdom`


Zelfs de eenvoudigste overweging van je leven, de eenvoudigste poging om uit te vinden hoe en waarnaartoe je verder moet gaan, stuurt je energie en opent je voor je hogere bewustzijn en hogere doel. Blijf dit gewoon doen. Laat je menselijke geest met zijn beperkte manier van kijken, je niet vertellen dat je vast zit of dat je niet vooruit gaat. Dat is niet waar. Je opent je steeds meer, je leven is aan het stromen, en je ziel komt tot wasdom! Blijf geloven, in jezelf en in de Bron. Weet dat je op de juiste weg bent, en dat je steeds meer opent voor je hoogste potentieel stap voor stap.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 9 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels