Rustig loslatenUitleg over orakelkaart `Rustig loslaten`


Met deze kaart is Aartsengel Michaël hier aanwezig om je te helpen je energieveld te reinigen van oude wonden en ervaringen uit het verleden, die je nog met je meedraagt en die je vooruitgang in de weg staan. Hij wil je helpen de banden door te snijden die je energetisch gebonden houden aan mensen en gebeurtenissen, die je niet langer iets positiefs opleveren. Michaël vervult zijn taak altijd met liefde, en hij vraagt jou nu om bewust liefde te sturen naar die mensen en gebeurtenissen uit het verleden, zodat je ze kunt loslaten naar het Licht, en verder kunt gaan met je leven.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels