Rustig loslatenUitleg over orakelkaart `Rustig loslaten`


Met deze kaart is Aartsengel Michaël hier aanwezig om je te helpen je energieveld te reinigen van oude wonden en ervaringen uit het verleden, die je nog met je meedraagt en die je vooruitgang in de weg staan. Hij wil je helpen de banden door te snijden die je energetisch gebonden houden aan mensen en gebeurtenissen, die je niet langer iets positiefs opleveren. Michaël vervult zijn taak altijd met liefde, en hij vraagt jou nu om bewust liefde te sturen naar die mensen en gebeurtenissen uit het verleden, zodat je ze kunt loslaten naar het Licht, en verder kunt gaan met je leven.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels