Praten met jezelfUitleg over orakelkaart `Praten met jezelf`


Dit is een kaart met een hoge energie, en dat heeft rechtstreeks te maken met hoe je met jezelf omgaat! Op de kaart zie je hoe de tanden in de mond naar binnen wijzen. Je gidsen komen je hier vertellen, dat het tijd is om vriendelijker te zijn voor jezelf. Het is belangrijk dat je je bewust wordt van de beoordeling van jezelf en van je innerlijke dialoog. Het is tijd dat je bewust met jezelf in gesprek gaat als met je eigen beste vriend(in), vriendelijk en met mededogen. Je doet dit wel met anderen, nu is het tijd om dat ook met jezelf te doen.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels