Praten met jezelfUitleg over orakelkaart `Praten met jezelf`


Dit is een kaart met een hoge energie, en dat heeft rechtstreeks te maken met hoe je met jezelf omgaat! Op de kaart zie je hoe de tanden in de mond naar binnen wijzen. Je gidsen komen je hier vertellen, dat het tijd is om vriendelijker te zijn voor jezelf. Het is belangrijk dat je je bewust wordt van de beoordeling van jezelf en van je innerlijke dialoog. Het is tijd dat je bewust met jezelf in gesprek gaat als met je eigen beste vriend(in), vriendelijk en met mededogen. Je doet dit wel met anderen, nu is het tijd om dat ook met jezelf te doen.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels