VrijheidUitleg over orakelkaart `Vrijheid`


Het is tijd om uit je schulp te kruipen. Die schulp is je in het verleden van nut geweest, als bescherming voor je kwetsbare hart, maar die is niet meer nodig. De tijd is gekomen om jezelf ware vrijheid toe te staan. De wereld en je ziel hebben er allebei behoefte aan dat jij je licht en je hart laat schijnen. Laat het verleden het verleden, en ga verder in het hier en nu. Zo nodig doe je dat eerst in kleine stappen. Uit de beschutting van je schulp kruipen betekent, dat je je ware hart iaat zien. Het betekent ook dat je anderen binnenlaat, op een diepere laag dan je tot nu toe kon.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 9 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels