VrijheidUitleg over orakelkaart `Vrijheid`


Het is tijd om uit je schulp te kruipen. Die schulp is je in het verleden van nut geweest, als bescherming voor je kwetsbare hart, maar die is niet meer nodig. De tijd is gekomen om jezelf ware vrijheid toe te staan. De wereld en je ziel hebben er allebei behoefte aan dat jij je licht en je hart laat schijnen. Laat het verleden het verleden, en ga verder in het hier en nu. Zo nodig doe je dat eerst in kleine stappen. Uit de beschutting van je schulp kruipen betekent, dat je je ware hart iaat zien. Het betekent ook dat je anderen binnenlaat, op een diepere laag dan je tot nu toe kon.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels