Nieuwe richtingUitleg over orakelkaart `Nieuwe richting`


Energetisch is je leven klaar om een nieuwe richting in te gaan. Maar om dit te laten gebeuren, moet je daar bewust ja op zeggen. Ben je je bewust dat je elke dag hetzelfde doet, dat je in een sleur bent beland? Het is tijd dat je je los maakt van de dagelijkse routine waar je in terecht gekomen bent. Het is tijd om spontaan te zijn. Zo geef je je energie de kans op iets nieuws, en hernieuw je je passie voor het leven. De energie van het Universum kan stromen, en als je je bewust losmaakt van de routine en de vaste patronen in je leven, maak je daarmee ruimte vrij voor het nieuwe en andere om zich te manifesteren.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels