Nieuwe richtingUitleg over orakelkaart `Nieuwe richting`


Energetisch is je leven klaar om een nieuwe richting in te gaan. Maar om dit te laten gebeuren, moet je daar bewust ja op zeggen. Ben je je bewust dat je elke dag hetzelfde doet, dat je in een sleur bent beland? Het is tijd dat je je los maakt van de dagelijkse routine waar je in terecht gekomen bent. Het is tijd om spontaan te zijn. Zo geef je je energie de kans op iets nieuws, en hernieuw je je passie voor het leven. De energie van het Universum kan stromen, en als je je bewust losmaakt van de routine en de vaste patronen in je leven, maak je daarmee ruimte vrij voor het nieuwe en andere om zich te manifesteren.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels