Nieuwe richtingUitleg over orakelkaart `Nieuwe richting`


Energetisch is je leven klaar om een nieuwe richting in te gaan. Maar om dit te laten gebeuren, moet je daar bewust ja op zeggen. Ben je je bewust dat je elke dag hetzelfde doet, dat je in een sleur bent beland? Het is tijd dat je je los maakt van de dagelijkse routine waar je in terecht gekomen bent. Het is tijd om spontaan te zijn. Zo geef je je energie de kans op iets nieuws, en hernieuw je je passie voor het leven. De energie van het Universum kan stromen, en als je je bewust losmaakt van de routine en de vaste patronen in je leven, maak je daarmee ruimte vrij voor het nieuwe en andere om zich te manifesteren.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels