BasisenergieUitleg over orakelkaart `Basisenergie`


Deze basisenergie vraagt je om contact te maken met de reusachtige liefdevolle levenskracht van de planeet. Ga eens tuinieren, bouw een huis, maak een lange wandeling, of ga eens een tijdje op het gras zitten in het park. Stel je in alles wat je doet open voor de energie van de aarde. Voel de hartenklop van de aarde in de planten en bomen, omarm de magie van het scheppen, en speel met de schoonheid en de overvloed van Moeder Aarde. Wees dankbaar en bid bij alles wat je eet. Een intiem contact met Gaia heelt de aarde en opent voor jou nieuwe lagen van energie, contact en communicatie, heel krachtig.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels