Spreek jouw waarheidUitleg over orakelkaart `Spreek jouw waarheid`


Het is tijd om jouw waarheid te spreken. Het is niet meer nodig te zwijgen over wat je te zeggen hebt, uit angst voor wat andere mensen zullen denken. Je wordt nu gevraagd om je mond open te doen en je gevoelens te delen, je wijsheid en wat je bezighoudt. Als je iets te zeggen hebt en je houdt je mond omdat je bang bent, creëer je een blokkade in je energie en je leven. Doe je mond open. Wat je te zeggen hebt is belangrijk en de moeite waard om gehoord te worden. Als je iemand bent die in het openbaar spreekt, of je zou dat Willen, dan moedigt deze kaart je aan je stem te laten horen, en je kracht te claimen.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels