Nectar van het levenUitleg over orakelkaart `Nectar van het leven`


Je werkt zo hard, en je bent te prijzen voor alle moeite die je doet. Deze kaart vraagt van je om het wat kalmer aan te doen en te genieten van de kleine dingen in het leven. Neem eens de kans waar om wat 'kwaliteitstijd' door te brengen met familie en vrienden. Neem eens de tijd om het leven te omarmen en iets te doen wat je echt heel fijn vindt. Richt je energie eens op activiteiten, op dingen waar je echt plezier aan beleeft. Proef de zoetheid van het leven. Voel hoe je je dromen kunt bestuiven en bemesten.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels