Nectar van het levenUitleg over orakelkaart `Nectar van het leven`


Je werkt zo hard, en je bent te prijzen voor alle moeite die je doet. Deze kaart vraagt van je om het wat kalmer aan te doen en te genieten van de kleine dingen in het leven. Neem eens de kans waar om wat 'kwaliteitstijd' door te brengen met familie en vrienden. Neem eens de tijd om het leven te omarmen en iets te doen wat je echt heel fijn vindt. Richt je energie eens op activiteiten, op dingen waar je echt plezier aan beleeft. Proef de zoetheid van het leven. Voel hoe je je dromen kunt bestuiven en bemesten.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Asgrauwe maansikkel

Asgrauwe maansikkel

De maan staat nu in Weegschaal en is 25 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: De afgrond

Als je voor een belangrijk punt in je eigen ontwikkeling staat kan het zijn dat je de kaart De Afgrond trekt. De stap die je kunt maken voelt aan als een afgrond die zich onder je opent. Angst houd je tegen. Pak je moed en doe de stap, door de angst lijkt de afgrond onpeilbaar maar er zijn krachten die je zullen dragen. Vertrouw jezelf maar.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels