Nectar van het levenUitleg over orakelkaart `Nectar van het leven`


Je werkt zo hard, en je bent te prijzen voor alle moeite die je doet. Deze kaart vraagt van je om het wat kalmer aan te doen en te genieten van de kleine dingen in het leven. Neem eens de kans waar om wat 'kwaliteitstijd' door te brengen met familie en vrienden. Neem eens de tijd om het leven te omarmen en iets te doen wat je echt heel fijn vindt. Richt je energie eens op activiteiten, op dingen waar je echt plezier aan beleeft. Proef de zoetheid van het leven. Voel hoe je je dromen kunt bestuiven en bemesten.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels