LeeuwengidsUitleg over orakelkaart `Leeuwengids`


Leeuwengids is hier om de leeuw die binnen in jou ligt te slapen, te wekken. Jouw innerlijke leeuw is sterk, vindingrijk en machtig. Je hebt echt de kracht en de moed om te doen wat gedaan moet worden. Het is tijd om de wereld te laten horen hoe jouw leeuw brult! Leeuwengids is hier om je te helpen je te realiseren dat jij de baas bent over je innerlijke en uiterlijke wereld, en om je troon te claimen als de rechtmatige heerser over jouw koninkrijk. Als je dat doet, stap je als vanzelf in je leidersrol.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels