LeeuwengidsUitleg over orakelkaart `Leeuwengids`


Leeuwengids is hier om de leeuw die binnen in jou ligt te slapen, te wekken. Jouw innerlijke leeuw is sterk, vindingrijk en machtig. Je hebt echt de kracht en de moed om te doen wat gedaan moet worden. Het is tijd om de wereld te laten horen hoe jouw leeuw brult! Leeuwengids is hier om je te helpen je te realiseren dat jij de baas bent over je innerlijke en uiterlijke wereld, en om je troon te claimen als de rechtmatige heerser over jouw koninkrijk. Als je dat doet, stap je als vanzelf in je leidersrol.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 9 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels