BespiegelingenUitleg over orakelkaart `Bespiegelingen`


Er ligt een diepe schoonheid in alle ervaringen in ons leven. Ook al ben je soms verdrietig en down, de Bron herinnert je eraan, dat dit iets is wat kan bijdragen tot je groei en je evolutie, als ziel en als menselijk wezen. Er wordt zorgzaam over je gewaakt op dit moment. Wees niet bang voor de duisternis. Vergeet niet dat er geen licht kan zijn zonder duisternis. Dit is een moment voor stille reflectie en onderzoek. Daardoor zul je je Licht weer ontdekken, en zul je weten wat er moet veranderen om een nog oprechter leven te leiden.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels