OntwakenUitleg over orakelkaart `Ontwaken`


Dit is een krachtige kaart. Je komt nu op een punt van volledig ontwaken van je hogere zelf, je intuïtie, je gaven, je rol op deze planeet en het Goddelijke plan. Open je hart, zodat je innerlijke visie verheldert. Dit zal je successievelijk op vele niveaus sterker maken, zowel energetisch als intuïtief, om je pad te bewandelen en te doen waarvoor je hier bent gekomen. En jouw Ontwaken zal via het onbewuste naar anderen de roep doen uitgaan om ook in hun eigen Licht te gaan staan.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels