Lichtlichaam-gidsUitleg over orakelkaart `Lichtlichaam-gids`


Misschien heb je gemerkt dat er de laatste tijd vreemde dingen van binnen gebeuren. Je Licht- lichaam gaat over naar een hogere vibratie, en terwijl deze verschuiving plaatsvindt voel je je wellicht niet helemaal 'gewoon'. Deze gids komt nu bij je om je te laten weten dat het zolang die verschuiving duurt, heel normaal is dat je wat afwezig bent, vergeetachtig, niet helder, of dat je hartkloppingen hebt, of andere ongewone gevoelens. Lichtlichaam-gids raadt je aan veel water te drinken en veel rust te nemen. De vlinder boven zijn hart is een symbool om over na te denken. Hij is hier om je te verzekeren dat je je spoedig weer 'normaal' zult voelen.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels