Lichtlichaam-gidsUitleg over orakelkaart `Lichtlichaam-gids`


Misschien heb je gemerkt dat er de laatste tijd vreemde dingen van binnen gebeuren. Je Licht- lichaam gaat over naar een hogere vibratie, en terwijl deze verschuiving plaatsvindt voel je je wellicht niet helemaal 'gewoon'. Deze gids komt nu bij je om je te laten weten dat het zolang die verschuiving duurt, heel normaal is dat je wat afwezig bent, vergeetachtig, niet helder, of dat je hartkloppingen hebt, of andere ongewone gevoelens. Lichtlichaam-gids raadt je aan veel water te drinken en veel rust te nemen. De vlinder boven zijn hart is een symbool om over na te denken. Hij is hier om je te verzekeren dat je je spoedig weer 'normaal' zult voelen.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels