Aarde-engelUitleg over orakelkaart `Aarde-engel`


Je bent echt een Aarde-Engel. Het is tijd om de mooie ziel die je bent te erkennen en te honoreren. Als we eenmaal geïncarneerd zijn, vergeten we vaak wie en wat we in werkelijkheid zijn. Het is nu het moment om je dat weer te herinneren. Claim je vleugels, in de wetenschap dat je echt een verschil maakt in de levens van de mensen die je tegenkomt. Er zijn heel veel liefdevolle wezens en engelen, die je ondersteunen op je weg. Voel je veilig, en durf het pad te volgen waar je naartoe wordt geleid. Wat dat pad ook is, je bent er klaar voor om je vleugels uit te spreiden en te vliegen!

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels