Aarde-engelUitleg over orakelkaart `Aarde-engel`


Je bent echt een Aarde-Engel. Het is tijd om de mooie ziel die je bent te erkennen en te honoreren. Als we eenmaal geïncarneerd zijn, vergeten we vaak wie en wat we in werkelijkheid zijn. Het is nu het moment om je dat weer te herinneren. Claim je vleugels, in de wetenschap dat je echt een verschil maakt in de levens van de mensen die je tegenkomt. Er zijn heel veel liefdevolle wezens en engelen, die je ondersteunen op je weg. Voel je veilig, en durf het pad te volgen waar je naartoe wordt geleid. Wat dat pad ook is, je bent er klaar voor om je vleugels uit te spreiden en te vliegen!

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels