Begeleiding vanuit de bronUitleg over orakelkaart `Begeleiding vanuit de bron`


Mooie Ziel - je speelt een belangrijke rol bij het ontwaken van de planeet. Jouw Licht is nodig hier. Je wordt altijd gedragen door Gods liefde. Het is juist op momenten dat je tranen vloeien of dat je je het meest alleen voelt, dat je engelen en gidsen je het meest nabij zijn en hun Licht en Liefde over je laten schijnen. Daar hoef je geen moment aan te twijfelen. Je bent een unieke ziel en je wordt vol liefde geleid en ondersteund op je pad. De Bron leidt en begeleidt je altijd, met zachte hand. Zie de signalen, voel de liefde en weet dat je altijd wordt gesteund.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels