Begeleiding vanuit de bronUitleg over orakelkaart `Begeleiding vanuit de bron`


Mooie Ziel - je speelt een belangrijke rol bij het ontwaken van de planeet. Jouw Licht is nodig hier. Je wordt altijd gedragen door Gods liefde. Het is juist op momenten dat je tranen vloeien of dat je je het meest alleen voelt, dat je engelen en gidsen je het meest nabij zijn en hun Licht en Liefde over je laten schijnen. Daar hoef je geen moment aan te twijfelen. Je bent een unieke ziel en je wordt vol liefde geleid en ondersteund op je pad. De Bron leidt en begeleidt je altijd, met zachte hand. Zie de signalen, voel de liefde en weet dat je altijd wordt gesteund.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels