Hemels wezenUitleg over orakelkaart `Hemels wezen`


Jouw Hemelse Wezen, je hemelse zijn, draag je al vanaf je geboorte met je mee. En dat zal nog altijd bij je zijn als de dingen worden ontsluierd en je naar huis terugkeert. Je hemelse beschermer vraagt je nu om alert te zijn op signalen, en op dingen die 'toevallig' samenvallen. Op dit moment proberen zij met je te communiceren. Het kan zijn dat je een zachte fluisterstem je naam hoort noemen, of dat je een zachte streling voelt als van een veertje. Misschien kom je een teken tegen op een reclamebord, in een tijdschrift of zelfs op de televisie. Blijf uitkijken naar de boodschap die zij je brengen.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 9 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels