Hemels wezenUitleg over orakelkaart `Hemels wezen`


Jouw Hemelse Wezen, je hemelse zijn, draag je al vanaf je geboorte met je mee. En dat zal nog altijd bij je zijn als de dingen worden ontsluierd en je naar huis terugkeert. Je hemelse beschermer vraagt je nu om alert te zijn op signalen, en op dingen die 'toevallig' samenvallen. Op dit moment proberen zij met je te communiceren. Het kan zijn dat je een zachte fluisterstem je naam hoort noemen, of dat je een zachte streling voelt als van een veertje. Misschien kom je een teken tegen op een reclamebord, in een tijdschrift of zelfs op de televisie. Blijf uitkijken naar de boodschap die zij je brengen.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels