Hemels wezenUitleg over orakelkaart `Hemels wezen`


Jouw Hemelse Wezen, je hemelse zijn, draag je al vanaf je geboorte met je mee. En dat zal nog altijd bij je zijn als de dingen worden ontsluierd en je naar huis terugkeert. Je hemelse beschermer vraagt je nu om alert te zijn op signalen, en op dingen die 'toevallig' samenvallen. Op dit moment proberen zij met je te communiceren. Het kan zijn dat je een zachte fluisterstem je naam hoort noemen, of dat je een zachte streling voelt als van een veertje. Misschien kom je een teken tegen op een reclamebord, in een tijdschrift of zelfs op de televisie. Blijf uitkijken naar de boodschap die zij je brengen.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels