VerlichtingUitleg over orakelkaart `Verlichting`


Je bent een stralende ster. In werkelijkheid ben je geboren om de wereld met jouw Licht te verlichten. Het moment is gekomen om je vertrouwde alledaagse pad te verlaten en jezelf toe te staan helemaal te worden wie je bedoeld bent te zijn. Bedenk dat alleen je eigen gedachten je daarvan afhouden. Het kost veel meer energie om je ware zelf te verbergen dan om jezelf open te stellen. Deze kaart vraagt je om jezelf toe te staan je eigen ruimte in te nemen, jezelf te openen, en deze wereld te verlichten!

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Pijn

Wat heeft een boodschap over Pijn jou te bieden ? Lijd jij pijn ? Fysiek ? Psychisch ? Jij hebt de eerste stap gezet door deze kaart te nemen. Misschien mag de kaart je dan vragen je pijn met zachtheid en erkenning te benaderen. Misschien kun je beginnen met jezelf te vergeven, veel pijn wordt veroorzaakt of versterkt door innerlijke verharding of het straffen van jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels