VerlichtingUitleg over orakelkaart `Verlichting`


Je bent een stralende ster. In werkelijkheid ben je geboren om de wereld met jouw Licht te verlichten. Het moment is gekomen om je vertrouwde alledaagse pad te verlaten en jezelf toe te staan helemaal te worden wie je bedoeld bent te zijn. Bedenk dat alleen je eigen gedachten je daarvan afhouden. Het kost veel meer energie om je ware zelf te verbergen dan om jezelf open te stellen. Deze kaart vraagt je om jezelf toe te staan je eigen ruimte in te nemen, jezelf te openen, en deze wereld te verlichten!

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels