CreatiefUitleg over orakelkaart `Creatief`


Je staat geheel op één lijn met het licht van de Bronenergie en de liefdevolle harmonie van Moeder Aarde. Je creatieve energie is gegrond en stroomt. Het is tijd om nu die energie te omarmen, je toe te eigenen. Misschien ben je een artiest, een schrijver, een spreker, een danser, een genezer, een musicus of wat dan ook. Besteed elke dag een bepaalde tijd aan het gebruik van je creativiteit op een manier waar je blij van wordt. Blijf gegrond en in contact door meditatie. Als je op één lijn blijft met de Bron en met Moeder Aarde, zal je creativiteit in overvloed blijven stromen.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels