CreatiefUitleg over orakelkaart `Creatief`


Je staat geheel op één lijn met het licht van de Bronenergie en de liefdevolle harmonie van Moeder Aarde. Je creatieve energie is gegrond en stroomt. Het is tijd om nu die energie te omarmen, je toe te eigenen. Misschien ben je een artiest, een schrijver, een spreker, een danser, een genezer, een musicus of wat dan ook. Besteed elke dag een bepaalde tijd aan het gebruik van je creativiteit op een manier waar je blij van wordt. Blijf gegrond en in contact door meditatie. Als je op één lijn blijft met de Bron en met Moeder Aarde, zal je creativiteit in overvloed blijven stromen.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels