CreatiefUitleg over orakelkaart `Creatief`


Je staat geheel op één lijn met het licht van de Bronenergie en de liefdevolle harmonie van Moeder Aarde. Je creatieve energie is gegrond en stroomt. Het is tijd om nu die energie te omarmen, je toe te eigenen. Misschien ben je een artiest, een schrijver, een spreker, een danser, een genezer, een musicus of wat dan ook. Besteed elke dag een bepaalde tijd aan het gebruik van je creativiteit op een manier waar je blij van wordt. Blijf gegrond en in contact door meditatie. Als je op één lijn blijft met de Bron en met Moeder Aarde, zal je creativiteit in overvloed blijven stromen.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels