OmUitleg over orakelkaart `Om`


De betekenis van deze kaart is tweevoudig. Op de eerste plaats is het een oproep om meer tijd te besteden aan meditatie en gebed. Energetisch is het noodzakelijk dat je tijd vrijmaakt om alleen te zijn met jezelf, van binnen. Door meditatie kom je dieper in contact met je hogere zelf en met je gidsen. Energetisch is dit voor jou van levensbelang. Op de tweede plaats roept deze kaart je op om je te focussen op het belang van je stem, je mond opendoen om je keelchakra te openen. Het is belangrijk om je nu verbaal te uiten, door te zingen, te bidden of te spreken.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels