OmUitleg over orakelkaart `Om`


De betekenis van deze kaart is tweevoudig. Op de eerste plaats is het een oproep om meer tijd te besteden aan meditatie en gebed. Energetisch is het noodzakelijk dat je tijd vrijmaakt om alleen te zijn met jezelf, van binnen. Door meditatie kom je dieper in contact met je hogere zelf en met je gidsen. Energetisch is dit voor jou van levensbelang. Op de tweede plaats roept deze kaart je op om je te focussen op het belang van je stem, je mond opendoen om je keelchakra te openen. Het is belangrijk om je nu verbaal te uiten, door te zingen, te bidden of te spreken.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 9 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels