IntimiteitUitleg over orakelkaart `Intimiteit`


De Roos is het universele symbool van menselijke liefde. Deze kaart verschijnt nu omdat dit een belangrijke energie voor jou is op dit moment. Twee spiralen van energie lopen door het midden van de roos, hetgeen duidt op het energetisch samenkomen van twee mensen. Als je nu geen relatie hebt, dan laat deze kaart zien dat er een nieuwe relatie staat aan te komen. Als je nu wel een relatie hebt, richt je energie dan daar op. Blaas de romantiek en de hartstocht nieuw leven in, en omarm de energie van de Minnaar. Stel je open voor intimiteit en wees niet bang om kwetsbaar te zijn bij je partner.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels