IntimiteitUitleg over orakelkaart `Intimiteit`


De Roos is het universele symbool van menselijke liefde. Deze kaart verschijnt nu omdat dit een belangrijke energie voor jou is op dit moment. Twee spiralen van energie lopen door het midden van de roos, hetgeen duidt op het energetisch samenkomen van twee mensen. Als je nu geen relatie hebt, dan laat deze kaart zien dat er een nieuwe relatie staat aan te komen. Als je nu wel een relatie hebt, richt je energie dan daar op. Blaas de romantiek en de hartstocht nieuw leven in, en omarm de energie van de Minnaar. Stel je open voor intimiteit en wees niet bang om kwetsbaar te zijn bij je partner.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels