De Roos is het universele symbool van menselijke liefde. Deze kaart verschijnt nu omdat dit een belangrijke energie voor jou is op dit moment. Twee spiralen van energie lopen door het midden van de roos, hetgeen duidt op het energetisch samenkomen van twee mensen. Als je nu geen relatie hebt, dan laat deze kaart zien dat er een nieuwe relatie staat aan te komen. Als je nu wel een relatie hebt, richt je energie dan daar op. Blaas de romantiek en de hartstocht nieuw leven in, en omarm de energie van de Minnaar. Stel je open voor intimiteit en wees niet bang om kwetsbaar te zijn bij je partner.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Mirjam MIRJAM

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1451 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Manuela Hau MANUELA HAU

Top Medium ZONDER voorkennis en hulpmiddelen mijn 6de zintuig doet het werk! Zien in beelden. Ervaar het zelf ! Doel en oplossingsgericht.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1449 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Krista KRISTA

Healer en Verbinder, voor de verbinding met jezelf en met anderen. Specialist in de Tweelingziel verbinding en Zielsconnecties. Helderwetend.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1753 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'INTIMITEIT' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !