Het heilige vrouwelijkeUitleg over orakelkaart `Het heilige vrouwelijke`


Deze kaart vraagt je om meer te handelen vanuit een vrouwelijke energiestroom, ongeacht of je een man bent of een vrouw. Laat je kracht van binnenuit komen, zonder te forceren. Benader mensen en situaties bewust op een vriendelijke manier. Op dit moment is de rol van iemand die mensen vooruit helpt en heel maakt belangrijk voor jou. Straal deze gaven op een natuurlijke manier uit, en ze zullen steeds meer tot bloei komen. Focus je op je omgang met de mensen om je heen. Als je vrede en harmonie schept voor alle betrokkenen, zul je merken dat je veel meer bereikt.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels