Het heilige vrouwelijkeUitleg over orakelkaart `Het heilige vrouwelijke`


Deze kaart vraagt je om meer te handelen vanuit een vrouwelijke energiestroom, ongeacht of je een man bent of een vrouw. Laat je kracht van binnenuit komen, zonder te forceren. Benader mensen en situaties bewust op een vriendelijke manier. Op dit moment is de rol van iemand die mensen vooruit helpt en heel maakt belangrijk voor jou. Straal deze gaven op een natuurlijke manier uit, en ze zullen steeds meer tot bloei komen. Focus je op je omgang met de mensen om je heen. Als je vrede en harmonie schept voor alle betrokkenen, zul je merken dat je veel meer bereikt.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 9 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels