NetwerkUitleg over orakelkaart `Netwerk`


Dit is het Netwerk, de levende matrix van de energie van Moeder Aarde, en de geheime wegen naar andere dimensies en levensvormen. De macht van de heilige innerlijke meetkunde is de sleutel tot vele dingen, en je onbewuste is bezig die dingen te ontsluiten. Deze kaart is het teken dat je het vermogen hebt om andere werelden te verkennen, te leren kennen, en daarvandaan informatie mee terug te brengen. Dit doe je misschien in je dromen, tijdens je meditatie, of zelfs zonder het te weten terwijl je volkomen wakker en alert bent. In deze kaart liggen boodschappen verborgen die alleen jij kunt ontvangen. Ga eens een poosje zitten met deze kaart bij je.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 9 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels