NetwerkUitleg over orakelkaart `Netwerk`


Dit is het Netwerk, de levende matrix van de energie van Moeder Aarde, en de geheime wegen naar andere dimensies en levensvormen. De macht van de heilige innerlijke meetkunde is de sleutel tot vele dingen, en je onbewuste is bezig die dingen te ontsluiten. Deze kaart is het teken dat je het vermogen hebt om andere werelden te verkennen, te leren kennen, en daarvandaan informatie mee terug te brengen. Dit doe je misschien in je dromen, tijdens je meditatie, of zelfs zonder het te weten terwijl je volkomen wakker en alert bent. In deze kaart liggen boodschappen verborgen die alleen jij kunt ontvangen. Ga eens een poosje zitten met deze kaart bij je.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels