DankbaarheidUitleg over orakelkaart `Dankbaarheid`


Dankbaarheid is een heel krachtige energie, die hart en hoofd kan openen voor de vele zegeningen die ons gegeven zijn. Neem elke dag een moment om uit de grond van je hart je dankbaarheid te uiten voor alles wat je hebt en je wordt gegeven. Wees je bewust van alle goede dingen die er in je leven komen. Stuur je liefde naar alle mensen van wie je houdt en die je dierbaar zijn. Zoals je zult ervaren, is je erkenning van de goddelijke stroom die je steunt en je alles geeft wat je nodig hebt, een sterke bron van energie. Zo zul je jouw eigen heldere Licht worden, ook in donkere tijden.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels