OpeningUitleg over orakelkaart `Opening`


Je intuïtie en je geestelijke verbondenheid zijn open, ze stromen, en geven je toegang tot hogere sferen van weten en begrip. Als we informatie of begeleiding krijgen vanuit die wereld kan dat soms verwarrend zijn, of niet helder. Er ligt een heleboel informatie opgeslagen in je onderbewuste, dat je bewuste geest moet verwerken. Dat zal op dit moment gemakkelijker gaan. Hoe meer je hier gebruik van maakt, hoe sterker het zal worden. En vergeet niet, deze open verbinding is bedoeld om op natuurlijke wijze te handelen. Je staat nu direct in verbinding met andere werelden en met je hogere zelf.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels