OpeningUitleg over orakelkaart `Opening`


Je intuïtie en je geestelijke verbondenheid zijn open, ze stromen, en geven je toegang tot hogere sferen van weten en begrip. Als we informatie of begeleiding krijgen vanuit die wereld kan dat soms verwarrend zijn, of niet helder. Er ligt een heleboel informatie opgeslagen in je onderbewuste, dat je bewuste geest moet verwerken. Dat zal op dit moment gemakkelijker gaan. Hoe meer je hier gebruik van maakt, hoe sterker het zal worden. En vergeet niet, deze open verbinding is bedoeld om op natuurlijke wijze te handelen. Je staat nu direct in verbinding met andere werelden en met je hogere zelf.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels