DrakengidsUitleg over orakelkaart `Drakengids`


Draak is hier om je te helpen voor je eigen waarheid op te komen. Andere mensen hebben misschien een duidelijke mening over wat je zou moeten doen, of hoe je het zou moeten doen. Of zij bemoeien zich ermee, daar waar zij dat niet zouden moeten doen. Draak komt hier om je te helpen stevig in je schoenen te blijven staan over wat jij het beste en het juiste vindt, ook al moet je soms vechten om jouw ding erdoor te krijgen. Maak je geen zorgen, het komt goed. Draak zal je helpen om je eigen kracht te claimen, en ook je recht om je leven te leven op de manier die het beste vindt.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels