DrakengidsUitleg over orakelkaart `Drakengids`


Draak is hier om je te helpen voor je eigen waarheid op te komen. Andere mensen hebben misschien een duidelijke mening over wat je zou moeten doen, of hoe je het zou moeten doen. Of zij bemoeien zich ermee, daar waar zij dat niet zouden moeten doen. Draak komt hier om je te helpen stevig in je schoenen te blijven staan over wat jij het beste en het juiste vindt, ook al moet je soms vechten om jouw ding erdoor te krijgen. Maak je geen zorgen, het komt goed. Draak zal je helpen om je eigen kracht te claimen, en ook je recht om je leven te leven op de manier die het beste vindt.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels