Weide - KwetsbaarheidUitleg over orakelkaart `Weide - Kwetsbaarheid`


Je bent nu in een plaats waar je risico's kunt nemen met je gevoelens. Maar nog belangrijker, risico's met de waarheid over wie je bent. De waarheid die je kent in je hart en in je ziel. Je hoeft je niet langer over te geven aan je angst om anderen werkelijk te laten weten wie je bent. Vertrouw erop dat je de kracht hebt om met de reacties van anderen om te gaan. Niet door het hebben van een weerwoord, maar door jezelf open en kwetsbaar op te stellen.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Waterman en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels