Bliksem - KrachtUitleg over orakelkaart `Bliksem - Kracht`


De kracht die toegankelijk voor je is, de kracht van het leven zelf, is neutraal. Het is niet slecht of goed. Hoe is hoe je de kracht gebruikt dat bepaalt of het schadelijk is of juist liefdevol en levensgevend. Wat noodzakelijk is, is je bewustzijn, je waarden en normen en je bereidheid om er naar te handelen. Wanneer je de spirituele kracht aanspreekt, door bijvoorbeeld medidatie, zullen de keuzes duidelijk worden hoe je deze krachten zal kunnen gaan gebruiken.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Stier en is 16 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels