Bliksem - KrachtUitleg over orakelkaart `Bliksem - Kracht`


De kracht die toegankelijk voor je is, de kracht van het leven zelf, is neutraal. Het is niet slecht of goed. Hoe is hoe je de kracht gebruikt dat bepaalt of het schadelijk is of juist liefdevol en levensgevend. Wat noodzakelijk is, is je bewustzijn, je waarden en normen en je bereidheid om er naar te handelen. Wanneer je de spirituele kracht aanspreekt, door bijvoorbeeld medidatie, zullen de keuzes duidelijk worden hoe je deze krachten zal kunnen gaan gebruiken.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Waterman en is 17 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Oordelen

Als je 'Oordelen' trekt dan oordeel je misschien teveel. Of je word veroordeeld. Oordelen is een vinding van het ego dat graag verschillen benadrukt in zijn eigen voordeel. Oordelen zijn dan ook gebaseerd op angst. Angst voor dat wat je niet kent en angst voor afwijzing van wat jij bent. Eigenlijk zijn beide angst voor het onbekende. Als je het oordeel loslaat ben je allebei oke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels