Bliksem - KrachtUitleg over orakelkaart `Bliksem - Kracht`


De kracht die toegankelijk voor je is, de kracht van het leven zelf, is neutraal. Het is niet slecht of goed. Hoe is hoe je de kracht gebruikt dat bepaalt of het schadelijk is of juist liefdevol en levensgevend. Wat noodzakelijk is, is je bewustzijn, je waarden en normen en je bereidheid om er naar te handelen. Wanneer je de spirituele kracht aanspreekt, door bijvoorbeeld medidatie, zullen de keuzes duidelijk worden hoe je deze krachten zal kunnen gaan gebruiken.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels