DNA - KarmaUitleg over orakelkaart `DNA - Karma`


Hoewel het DNA die je overgeërfd hebt van je biologische ouders een fysiek component is, het heeft ook een zielspatroon doe samenkwam in de creatie van "jou". Tot op zekere hoogte zul je gebonden zijn aan dit patroon. Echter, wanneer je evolueert in je bewustzijn, zul je keuzes maken die verschillen van deze overerving. Dit is één van die momenten. Je voelt zowel de overervende patronen van de ziel als de geliefde communicatie van de Hogere Zelf die in conflict zijn met de voor jou bekende oplossingen die je altijd hanteerde. De keuze is aan jou.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels