DNA - KarmaUitleg over orakelkaart `DNA - Karma`


Hoewel het DNA die je overgeërfd hebt van je biologische ouders een fysiek component is, het heeft ook een zielspatroon doe samenkwam in de creatie van "jou". Tot op zekere hoogte zul je gebonden zijn aan dit patroon. Echter, wanneer je evolueert in je bewustzijn, zul je keuzes maken die verschillen van deze overerving. Dit is één van die momenten. Je voelt zowel de overervende patronen van de ziel als de geliefde communicatie van de Hogere Zelf die in conflict zijn met de voor jou bekende oplossingen die je altijd hanteerde. De keuze is aan jou.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels