De Demonische KoninginUitleg over inspiratiekaart `De Demonische Koningin`


Deze kaart verwijst naar de schaduwzijde van het moederarchetype (wiens 'ware' aspect wordt vertegenwoordigd door een machtige, bezitterige en jaloerse vrouw. Hij verwijst naar een verslinder, die voor u denkt, uw leven voor u leeft, u emotioneel gevangen houdt zodat niemand anders aanspraak op u kan maken. Deze kaart waarschuwt voor een meedogenloze vrouw die iets van u zal wegnemen, of het nu gaat om geld, hoop, kracht of illusies. De kaart kan echter ook verwijzen naar de negatieve aspecten van uw eigen psyche, die dit ook allemaal kunnen aanrichten. De verschijning van de kaart suggereert situaties die uw gebrek aan onafhankelijkheid, angst voor afkeuring en straf of schuldgevoelens tonen. Emotionele afpersing of afhankelijkheid van iemand die u niet noodzakelijkerwijs gelukkig maakt, kan ook worden bedoeld. Voor een man kan de kaart ook aantonen dat hij alle onopgeloste aspecten van zijn moederrelatie of wat hij het meest haat en bevreesd in vrouwen projecteert op een ander. Voor hem betekent de kaart een ingewikkelde relatie. Voor een vrouw kan de kaart verwijzen naar de duistere zijde van de ziel, humeurigheid. Het kan ook verwijzen naar iemand die rebelleert tegen de traditionele vrouwelijk rol.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels