De Demonische KoninginUitleg over inspiratiekaart `De Demonische Koningin`


Deze kaart verwijst naar de schaduwzijde van het moederarchetype (wiens 'ware' aspect wordt vertegenwoordigd door een machtige, bezitterige en jaloerse vrouw. Hij verwijst naar een verslinder, die voor u denkt, uw leven voor u leeft, u emotioneel gevangen houdt zodat niemand anders aanspraak op u kan maken. Deze kaart waarschuwt voor een meedogenloze vrouw die iets van u zal wegnemen, of het nu gaat om geld, hoop, kracht of illusies. De kaart kan echter ook verwijzen naar de negatieve aspecten van uw eigen psyche, die dit ook allemaal kunnen aanrichten. De verschijning van de kaart suggereert situaties die uw gebrek aan onafhankelijkheid, angst voor afkeuring en straf of schuldgevoelens tonen. Emotionele afpersing of afhankelijkheid van iemand die u niet noodzakelijkerwijs gelukkig maakt, kan ook worden bedoeld. Voor een man kan de kaart ook aantonen dat hij alle onopgeloste aspecten van zijn moederrelatie of wat hij het meest haat en bevreesd in vrouwen projecteert op een ander. Voor hem betekent de kaart een ingewikkelde relatie. Voor een vrouw kan de kaart verwijzen naar de duistere zijde van de ziel, humeurigheid. Het kan ook verwijzen naar iemand die rebelleert tegen de traditionele vrouwelijk rol.

De betekenis van deze `Wijsheid kaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels