Laat je inspirerenUitleg over inspiratiekaart `Laat je inspireren`


Als je geïnspireerd bent, oordeel je niet over anderen of over jezelf. Je stoort je niet over anderen of over jezelf. Je stoort je niet aan gedragingen en opvattingen, waardoor je op ongeïnspireerde momenten zo gefrustreerd kan raken. Als je geïnspireerd bent, dan zingt je hart in dankbaarheid voor iedere ademhaling, en je bent verdraagzaam, blij en liefdevol.

De betekenis van deze `Je uiteindelijke roeping` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels