Heb oog voor de zegeningen in vermommingUitleg over inspiratiekaart `Heb oog voor de zegeningen in vermomming`


Maak eens een lijstje van de mensen en omstandigheden, die je als negatief hebt ervaren in je verleden. Kijk dan eens of die mensen en omstandigheden misschien zegeningen zijn geweest in vermomming. In de steek gelaten zijn, misbruik, ontrouw en verraad kunnen waardevolle lessen zijn, als je kunt zien dat je die ervaringen hebt gehad met het oog op een groter goed.

De betekenis van deze `Je uiteindelijke roeping` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels