Omgaan met EchtscheidingUitleg over inspiratiekaart `Omgaan met Echtscheiding`


Echtscheidingen kunnen een wrede verbreking zijn van een manier van leven, een einde van een weg en verandering. Het gebeurt omdat de één een andere richting ingegroeid is dan de ander. Echtscheiding is tevens een kans om opnieuw geboren te worden - om te bewijzen naar jezelf dat je het ook alleen kunt redden.

De betekenis van deze `Hart en ziel inzichtkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Inspiratiekaarten.


Dagkaart van dinsdag: Oordelen

Als je 'Oordelen' trekt dan oordeel je misschien teveel. Of je word veroordeeld. Oordelen is een vinding van het ego dat graag verschillen benadrukt in zijn eigen voordeel. Oordelen zijn dan ook gebaseerd op angst. Angst voor dat wat je niet kent en angst voor afwijzing van wat jij bent. Eigenlijk zijn beide angst voor het onbekende. Als je het oordeel loslaat ben je allebei oke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels