Sterrenbeeld van John Mayer (Weegschaal)


Persoonlijkheid van Weegschaal


Naam John Mayer
Bekend als Popster
Geslacht: Man
Geboortedatum 16 oktober 1977
Leeftijd: 46
Sterrenbeeld Weegschaal
Chinees sterrenbeeld: Slang
John Mayer

Meer over John Mayer (Weegschaal)


Sterrenbeeld Weegschaal

John Clayton Mayer (Bridgeport (Connecticut), 16 oktober 1977) is een Amerikaanse singer-songwriter en gitarist die in Montana woont. Na afbreken van zijn studie op het Berklee College of Music verhuisde hij in 1997 naar Atlanta (Georgia) waar hij zijn talent doorontwikkelde en naam begon te maken. Zijn eerste albums Room for Squares en Heavier Things verkochten goed. In 2003 won hij tijdens de Grammy Awards de prijs voor de "Best Male Pop Vocal Performance" voor "Your Body Is a Wonderland".


Populaire horoscopen voor John Mayer (Weegschaal)Bekendheden met sterrenbeeld Weegschaal
Dagkaart van zaterdag: Impulsiviteit

Krijg je 'Impulsiviteit' ? Dan kan het zijn dat je vaak het gevoel hebt te snel gehandeld te hebben. Of net te snel je mening gaf. Het is goed om het eerste dat bij je opkomt even te toetsen. Dat kan soms met de ego-toets en soms door met je hart naar de consequenties te kijken. Je te openen voor wat er daarna komt, na de impulsieve (re)actie. Het toetsen staat je spontaniteit niet in de weg.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels