Sterrenbeeld van Hugh Jackman (Weegschaal)


Persoonlijkheid van Weegschaal


Naam Hugh Jackman
Bekend als Film acteur
Geslacht: Man
Geboortedatum 12 oktober 1968
Leeftijd: 55
Sterrenbeeld Weegschaal
Chinees sterrenbeeld: Aap
Hugh Jackman

Meer over Hugh Jackman (Weegschaal)


Sterrenbeeld Weegschaal

Hugh Michael Jackman (Sydney, 12 oktober 1968) is een Australische film- en theateracteur. Hij is vooral bekend voor zijn rol als Wolverine in X-Men en de vervolgen daarop. Andere projecten in de VS zijn Swordfish (waarvoor hij moest leren stuntrijden), Van Helsing en Kate & Leopold (voor deze rol werd hij in 2001 genomineerd voor een Golden Globe Award voor beste acteur). Veel lof oogstte Jackman ook met het grote Australische filmepos Australia (2008), waarin hij naast Nicole Kidman de veedrijver Drover speelt. Jackman presenteerde op 22 februari 2009 de 81e editie van de Academy Awards.


Populaire horoscopen voor Hugh Jackman (Weegschaal)Bekendheden met sterrenbeeld Weegschaal
Dagkaart van woensdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels