ManjushriUitleg over Doreen Virtue kaart `Manjushri`


Je kunt je innerlijke guidance het beste horen als je stil wordt en luistert. Houd een korte retraite. Je gidsen en engelen spreken tot je. Luister je? Het is op dit moment belangrijk om minder te praten en meer te luisteren. Luister eens wat beter naar je eigen gedachten, je ademhaling, je hartslag. Stel dan in gedachten je vraag aan je gidsen en de engelen. Luister naar de liefdevolle waarheid die zij spreken in je hart, je lijf, je geest.

Aanvullende betekenissen van ManjushriDe betekenis van deze `Opgestegen meesters` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van woensdag: Begeerte

Als begeerte iets komt vertellen is het waarschijnlijk dat je ergens zo sterk naar verlangt dat het je uit balans brengt. Onze begeerte maakt ons blind en laat ons dingen doen die onszelf en soms ook onze omgeving geweld aandoen. Maar het verlangen is zo sterk. Ooit zul je leren dat zelfbeheersing niet zo moeilijk is als je denkt. Het is een keuze. Waarom probeer je het nu niet ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels