HorusUitleg over Doreen Virtue kaart `Horus`


Vertrouw op je gevoel in deze situatie want dat is juist en gegrond. Binnenkort zul je mensen ontmoeten die jouw standpunt delen. Neem in de tussentijd de leidersrol op je. Negeer critici, tegenstemmers, nee-zeggers en sceptici. Vermijd situaties en relaties die niet goed voelen. Alleen jij weet wat goed voor jou is.

Aanvullende betekenissen van HorusDe betekenis van deze `Opgestegen meesters` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van woensdag: Rijkdom

Als je 'Rijkdom' krijgt weet dan dat het rijkdom je toekomt. En wellicht weet je dat ook wel. Rijkdom op alle gebieden wel te verstaan. Niet alleen materieel want dan is het armoede. Rijkdom is jouw vermogen, jouw capaciteit om te leven , te genieten. Rijkdom is een zijnskwaliteit. Rijkdom is de innerlijke ruimte die je voelt en de vrijheid om te zijn, en dus ook te laten zijn.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels