VerlovingUitleg over Doreen Virtue kaart `Verloving`


Gefeliciteerd! Deze kaart is het teken van op handen zijnde huwelijken, die beginnen met een romantische verloving. Al heb je op dit moment misschien geen relatie, de Romantische Engelen kunnen er een in de verte naderbij zien komen. Je krijgt deze kaart als een geruststelling, met name zodat je alle zorgen en twijfel en vragen of je ooit wel zult trouwen, zult kunnen loslaten ... want je gaat trouwen. Diepe romantische liefde, waarin je je gekoesterd voelt, het 'staat in de sterren' voor jou. De diepere betekenis van deze kaart heeft te maken met commitment. Op de eerste plaats om goed voor jezelf te zorgen. Om duidelijk je grenzen te kennen en te stellen over wat je wel en wat je niet kunt accepteren in je relaties en ook op andere terreinen van je leven, zoals je werk, je huis, je leefstijl, enzovoort. En vervolgens honoreer je dit commitment met jezelf door anderen open en eerlijk te vertellen hoe jij je voelt bij hoe zij zich gedragen. Als je op die manier trouw bent aan jezelf, zal het universum je vanzelf soortgelijke ervaringen van liefdevolle trouw laten ervaren, en daar hoort de belofte van een huwelijk bij.

De betekenis van deze `Engelen en romantiek` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels