MisleidingUitleg over Doreen Virtue kaart `Misleiding`


Deze kaart stoot je zachtjes aan om je bewust te maken van een zekere mate van onoprechtheid in een relatie. Dit kan iets heel simpels zijn, zoals doodgewone 'beleefdheid', waarbij je partner bang is je te kwetsen wanneer hij of zij zijn of haar ware gevoelens uit. Of misschien ben jij degene die met een masker op loopt, omdat jij ergens niet open over bent tegenover je partner. Diep van binnen zul je weten waar deze kaart op duidt. De Romantische Engelen proberen je hart te beschermen. Zeg daarom het volgende, hardop of in stilte: 'Romantische Engelen, geef me alstublieft duidelijke leiding, zodat ik helder kan zien en begrijpen, zodat ik me de waarheid over deze situatie bewust word.' Weesje dan bewust van je reactie, en vertrouw die reactie. Deze kaart benadrukt eens te meer hoe belangrijk het is om eerlijk en echt te zijn tegenover je partner. Het bespreekbaar maken van je ware gevoelens is niet altijd gemakkelijk, maar het zal je relatie ten goede komen, op alle niveaus.

De betekenis van deze `Engelen en romantiek` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels