Verjaardagsgetal in de horoscoop-numerologie


Onze verjaardagen hebben grote invloed op ons leven. Vele verschillende types in de astrologie, waaronder de Westerse en de Chinese, gebruiken onze verjaardagen om onszelf beter te begrijpen en de toekomst te voorspellen. Er is een ander type goddelijke kunst die ons helpt onszelf beter te kennen en te begeleiden in ons leven. We hebben het hier over 'Numerologie'. Numerologie gebruikt iemand geboortedatum en naam om hun levensgeheimen te ontdekken. In de numerologie zijn een paar belangrijke nummers zijn afgeleid van iemands verjaardag. De belangrijkste is het zogenaamde 'levenspadnummer' welke gaat van 1 tot 9. Dit nummer onthult jouw ware zelf. Vervolgens mij er de Meesternummers 11, 22 en soms 33. Als laatste helpt jouw geboortedag de informatie van jouw levenspadnummer aan te vullen. Iedere dag heeft specifieke kenmerken, deze kun je hieronder teruglezen:

Numerologie en horoscoop De 1e

Als jouw verjaardag op de eerste valt, geeft dat aan dat je meer leiderschapskwaliteiten hebt dan je dacht. 1s energie geeft jouw zelfvertrouwen en creativiteit. Het betekent ook dat je een beetje emotioneel bent.

De 2e

2 geeft jouw gevoeligheid en emotie. Het maakt je sociaal en je bent het type persoon die geen problemen heeft om vrienden te maken. Ondanks dat je een warm hart hebt en begripvol bent, ben je ook vatbaar voor depressieve buien.

De 3e

Het nummer 3 brengt je grote energie en vitaliteit. Je bent energiek, relaxed en praterig. Met zoveel energie heb je veel pieken en dalen.

De 4e

4 maakt je verantwoordelijk en geeft zelfdiscipline. Je bent een oprecht en hardwerkend persoon. 4-en kunnen dwars zijn en ervaren moeilijkheden om hun emoties uit te drukken.

De 5e

5en zijn rusteloze mensen die van avontuur houden. Ze zijn veelzijdig, progressief en getalenteerd. 5-en hebben op een analytische geest. Door hun rusteloze natuur vergeten 5-en hun verantwoordelijkheid wel eens.

De 6e

Degenen die op de 6e geboren zijn zijn open, hulpvaardig en eerlijk. Ze geven veel om hun vrienden en familie. 6 word geassocieerd met verantwoordelijkheid en inlevingsvermogen.

De 7e

7-ens zijn perfectionisten en diepe denkers. Ze hebben sterke geestelijke energie en een goede intuïtie. 7-ens zijn graag eigen baas en hebben iets tegen autoriteit.

De 8e

Mensen die op de 8ste geboren zijn zijn zakelijk georiënteerde mensen. Ze hebben een sterke drang om in controle te zijn en blinken uit in zaken die over geld gaan. 8-en zijn ook idealistische en gebruiken hun talent vaak ten goede om goede doelen te steunen.

De 9e

9-ens zijn verzorgende humanisten. Ze zijn open-minden en gevoelig voor de behoeften van andere mensen. Omdat hun gevoelens zo diep gaan zijn ze vaak het onderwerp van drama. 9-ens zijn het type mensen die veel geven zonder iets terug te verwachten.

De 10e

Mensen die op de 10e geboren zijn zijn onafhankelijk met veel energie. Ze bezitten goede leiderschapskwaliteiten. Ze brengen hun creatieve energie mee en kijken naar het grotere plaatje.

De 11e

11-en zijn idealistische dromers. Ze hebben een goede spirituele energie en zijn afgestemd om de innerlijke zaken in de wereld. Ondanks hun gevoeligheid zijn ze temperamentvol.

De 12e

Een product van 3 zijde delen 12-en dezelfde energie. Ze zijn expressief en maken een goede eerste indruk. Ze zijn welbespraakt en blinken uit in zingen, schrijven en spreken.

De 13e

13-en zijn georganiseerd en goede managers. Echter zijn ze bazig en dominant. Ze zijn praktisch en gefocust op de kleinste details. Hun drang naar precisie is soms teveel voor andere mensen..

De 14e

14-en zijn goed in het presenteren van ideeën. Ze hebben een scherpe en slimme geest. Ze delen dezelfde energie als 5-en en zijn snel verveeld.

De 15e

Mensen die geboren zijn op de 15 hechten veel waarde aan hun thuisleven en familie. Het zijn vaak erg goede leraren of ouders. Ondanks dat zijn ze genereus en gul zijn, zijn ze vaak ook dwars en inflexibel.

De 16e

16-en zijn solisten die graag alleen werken. Ze hechten waarde aan onafhankelijkheid en zijn in zichzelf gekeerd. Hierdoor hebben 16-en vaak moeite een relatie te onderhouden.

De 17e

Omdat de 17e een goede dag voor zaken is, zijn mensen die op die dag geboren zijn vaak een goede financiële basis. 17-en zijn vaak slim en ondernemen in zaken. Het zijn 'harde' mensen die vaak moeite hebben met het geven en ontvangen van affectie.

De 18e

18-en zijn filantropische individuen die goed werken in groepen. Ze zijn meelevend en inspireren andere mensen doormiddel van hun creativiteit.

De 19e

Ondanks dat 19en van hun onafhankelijkheid genieten is hun pad naar autonome voldoening vol met obstakels. Het zijn onconventionele mensen die zich niet graag laten leiden door anderen.

De 20e

Mensen die op de 20e geboren zijn zijn sociaal en intuïtief. Ondanks dat ze sociale situaties waarderen zijn ze vaak zenuwachtig in grote groepen. 20-en ervaren diepe dalen en hoge pieken.

De 21e

21-en zijn personen die hoog in hun energie zitten met een lusteloze houding. Ze hebben voorstellingsvermogen, maar ontberen focus. Ondanks dat ze vaak de focus verliezen zijn het rationele en logische denkers.

De 22e

22-en zijn hardwerkende mensen die geen probleem hebben een groot project op te pakken. Ze gebruiken alles wat nodig is om hun taken uit te voeren. Ze zijn intuïtief maar hebben een nerveuze energie.

De 23e

Op de 23e geboren personen houden van reizen. Het zijn minzame mensen die graag nieuwe vrienden maken die ze mee kunnen nemen rond de wereld. Ze houden van nieuwe ervaringen en raken verveeld van routine.

De 24e

24-ers zijn verantwoordelijke en behulpzame personen. Ze vinden zichzelf vaak in het midden van een conflict omdat ze zich vaak opwerpen als bemiddelaars. Ze genieten ervan affectie te geven en te nemen.

De 25e

25 deels dezelfde energie als 7. Ze hebben analytische geesten en zijn geïnteresseerd in wetenschappelijke en complexe materie. 25ers zijn introverte personen.

De 26e

26-ers werken goed samen met anderen om zakelijk succes te bereiken. Het zijn efficiente personen met goede management skills. Mensen geboren op de 26e zijn nauwkeurig en verantwoordelijk in alles wat ze doen.

De 27e

27-ers zijn genereus, open minded en tolerante personen. Het zijn aardige mensen die weten dat ze voorzichtig moeten zijn om anderen te overtuigen iets te doen.

De 28e

28-ers delen dezelfde energie als 1-en en hebben goede leiderschapskwaliteiten. Het zijn ijverige werkers en ze zullen niet stoppen voordat het werk gedaan is. Ze zijn gevoelig maar houden hun emoties voor hunzelf.

De 29e

Mensen geboren op de 29e zijn zelfbewust en gevoelig voor de wereld om hun heen. Het zijn grote dromers, maar verzaken vaak te acteren op hun ideeën.

De 30e

Een ware individu zijn is de sleutel tot geluk voor mensen die op de 30e geboren zijn. Het zijn dramatische mensen die uitblinken in uitvoerende kunst. Ze zijn bevooroordeeld en geloven vaak dat ze altijd gelijk hebben.

De 31e

31-ers zijn goede organisators en betrouwbare werkers. Ze hebben een sterke drang om vele doelen te verwezenlijken. Ze genieten ervan om te reizen en met andere mensen te zijn.Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels