10 manieren om de tarot te gebruiken


Wanneer moet ik mijn eigen bedrijf starten? Zou ik onderhandelen over een beter salarisaanbod.. of me terugtrekken? Wat moet ik weten over deze nieuwe man die ik net ontmoet heb? Waarom heb ik zo'n raar gevoel over deze potentiële baan? Heb je vragen? Tarot heeft antwoorden! De tarot is een praktisch en mystiek gereedschap om intuïtief te redeneren en keuzes te maken. Leren hoe je een tarotdeck kan lezen kan jou helpen je opties te wegen, verborgen kansen te zien, valkuilen te vermijden en bevestigen dat jouw voorgevoel klopt. Ik geloof dat iedereen, ja echt iedereen, geboren is met intuïtieve vermogens. We krijgen allemaal soms 'een raar gevoel', 'ingevingen' en 'oplossingen' die uit het niets lijken te komen. Hoe meer je de tarot gebruikt, hoe meer je je verbonden zal voelen met je intuïtie en hoe sterker die vermogens zullen worden. En daarbij; het is leuk!

Rad van Fortuin tarotkaart
Tarot kan gebruikt worden in vele aspecten in jouw leven. Je kan het gebruiken bij onder andere het volgende:

10 manieren:

  1. Algemene keuzes maken ('Dit of dat?', 'Kopen of huren?', 'Doen of niet doen? ')
  2. Begrijpen hoe je het beste een geliefde kunt helpen ('Hoe kan ik mijn moeder het beste helpen nu? ')
  3. Creatieve ideeën ontwikkelen ('Waar zal ik over bloggen deze week? ')
  4. Strategie bepalen bij lastige situaties ('Wat is de beste manier om verder te gaan met....')
  5. Uitzetten van plannen voor de toekomst ('Waar zal ik me volgend jaar op concentreren? ')
  6. Mogelijkheden zien in een situatie ('Ik zit vast. Wat is de zonneschijn die na de regen komt')
  7. Een gespreksstarter ('Wat voel je bij deze kaart? ')
  8. Valkuilen vermijden door op eventuele problemen te anticiperen ('Wat word de uitdaging als ik e.e.a. op manier X benader?')
  9. Timing ('Nu of later?', 'Doorpakken of even laten gaan? ')
  10. Het vermaken van vrienden ('Iemand een vraag? ')

Ook de tarot ontdekken? Trek een dagkaart op Online-Orakels. Voor nog meer gratis tarotleggingen kun je ook nog terecht bij onze vrienden van Zebo's Tarot!Dagkaart van dinsdag: Oordelen

Als je 'Oordelen' trekt dan oordeel je misschien teveel. Of je word veroordeeld. Oordelen is een vinding van het ego dat graag verschillen benadrukt in zijn eigen voordeel. Oordelen zijn dan ook gebaseerd op angst. Angst voor dat wat je niet kent en angst voor afwijzing van wat jij bent. Eigenlijk zijn beide angst voor het onbekende. Als je het oordeel loslaat ben je allebei oke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels