Tarot; hoe een goede tarotvraag te stellen


Om een goede, duidelijke tarotlegging te doen is het belangrijk om te starten met een goede, heldere vraag. Sommige vragen 'werken' voor de tarot, andere wat minder. Wat je zeker niet wil doen is een ja/nee vraag stellen. Hou de vraagstelling open.

Vraag het de tarotkaarten

Probeer ook 'Zal ik...?'-achtige vragen te vermijden (zoals "Zal ik een nieuwe baan krijgen deze week?") omdat dit soort vragen jou in een positie brengen waar je passief over jouw toekomst bent. Tarot is geen passief hulpmiddel! Ondanks dat de tarot kan verwachte uitkomsten voorspellen en benadrukken welke keuzes het beste voor jou zijn, is het geen garantie voor specifieke resultaten of beloningen.

Hieronder zijn 10 voorbeelden van goede, tarot-vriendelijke vragen:
  1. Wat kan ik doen om _____ te verbeteren?
  2. Wat is de meest voor de hand liggende uitkomst wanneer ik _____ kies?
  3. Wat moet ik weten over _____?
  4. Hoe kan ik _____ beslechten?
  5. Wat is de les die ik niet goed kan zien als je het hebt over _____?
  6. Waarom blijft _____ steeds opduiken in mijn leven?
  7. Wat is de beste manier om mijn relatie met _____ te verbeteren?
  8. Hoe kan ik _____ begrijpen?
  9. Wat moet ik weten over mijn relatie met _____?
  10. Waar moet ik me op focussen als je het hebt over _____?

Deze vragen aan de tarotkaarten stellen?

Enthousiast geworden om zelf een kaartlegging te doen? Kijk dan verder op ons Tarot hoofdstuk!Dagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels