Tarot; hoe een goede tarotvraag te stellen


Om een goede, duidelijke tarotlegging te doen is het belangrijk om te starten met een goede, heldere vraag. Sommige vragen 'werken' voor de tarot, andere wat minder. Wat je zeker niet wil doen is een ja/nee vraag stellen. Hou de vraagstelling open.

Vraag het de tarotkaarten

Probeer ook 'Zal ik...?'-achtige vragen te vermijden (zoals "Zal ik een nieuwe baan krijgen deze week?") omdat dit soort vragen jou in een positie brengen waar je passief over jouw toekomst bent. Tarot is geen passief hulpmiddel! Ondanks dat de tarot kan verwachte uitkomsten voorspellen en benadrukken welke keuzes het beste voor jou zijn, is het geen garantie voor specifieke resultaten of beloningen.

Hieronder zijn 10 voorbeelden van goede, tarot-vriendelijke vragen:
  1. Wat kan ik doen om _____ te verbeteren?
  2. Wat is de meest voor de hand liggende uitkomst wanneer ik _____ kies?
  3. Wat moet ik weten over _____?
  4. Hoe kan ik _____ beslechten?
  5. Wat is de les die ik niet goed kan zien als je het hebt over _____?
  6. Waarom blijft _____ steeds opduiken in mijn leven?
  7. Wat is de beste manier om mijn relatie met _____ te verbeteren?
  8. Hoe kan ik _____ begrijpen?
  9. Wat moet ik weten over mijn relatie met _____?
  10. Waar moet ik me op focussen als je het hebt over _____?

Deze vragen aan de tarotkaarten stellen?

Enthousiast geworden om zelf een kaartlegging te doen? Kijk dan verder op ons Tarot hoofdstuk!Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels