Tarotdeck 'Legacy of the Divine'


Vandaag iets meer over een tarotdeck van de bekende Ciro Marchetti; 'De legacy of the Divine Tarot'. Deze prachtige tarotkaarten zijn grotendeels gebaseerd op de klassieke Rider Waite Tarot en de 'A story by the artist that connects Tarot's origins to an ancient race that was destroyed, but who left us with the images and message of tarot as a legacy' (een hele mond vol).

Dit door Ciro Marchetti, tevens de maker van de 'Tarot of Dreams' en de 'Gilded Tarot', ontworpen deck werd in 2009 door Llewellyn gepubliceerd. Kenmerkend voor dit werk van Ciro is dat de illustraties op zijn tarotkaarten digitaal vervaardigd zijn. Iets wat niet erg gebruikelijk is in dit vakgebied en iets wat het werk van Ciro erg uniek maakt!

Trek een dagkaart uit dit prachtige tarotdeck bij onze collega's van tarot-dagkaart.nlDagkaart van donderdag: Slachtoffer

Voel je je het slachtoffer van het universum ? Of van iemand ? Weet dan dat er verschil is tussen dragen en lijden. Het verschil is bewustzijn. Dragen is het inzien van de realiteit, lijden het ondergaan van een illusie. Kijk eens in jezelf om te zien wat je besloten hebt in dit leven te dragen: om ervan te leren. Het volgen van je eigen keuzes, gemaakt voor en in dit leven heet: leven !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels