Tarotdeck 'Legacy of the Divine'


Vandaag iets meer over een tarotdeck van de bekende Ciro Marchetti; 'De legacy of the Divine Tarot'. Deze prachtige tarotkaarten zijn grotendeels gebaseerd op de klassieke Rider Waite Tarot en de 'A story by the artist that connects Tarot's origins to an ancient race that was destroyed, but who left us with the images and message of tarot as a legacy' (een hele mond vol).

Dit door Ciro Marchetti, tevens de maker van de 'Tarot of Dreams' en de 'Gilded Tarot', ontworpen deck werd in 2009 door Llewellyn gepubliceerd. Kenmerkend voor dit werk van Ciro is dat de illustraties op zijn tarotkaarten digitaal vervaardigd zijn. Iets wat niet erg gebruikelijk is in dit vakgebied en iets wat het werk van Ciro erg uniek maakt!

Trek een dagkaart uit dit prachtige tarotdeck bij onze collega's van tarot-dagkaart.nlDagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels