Tarotdeck 'Legacy of the Divine'


Vandaag iets meer over een tarotdeck van de bekende Ciro Marchetti; 'De legacy of the Divine Tarot'. Deze prachtige tarotkaarten zijn grotendeels gebaseerd op de klassieke Rider Waite Tarot en de 'A story by the artist that connects Tarot's origins to an ancient race that was destroyed, but who left us with the images and message of tarot as a legacy' (een hele mond vol).

Dit door Ciro Marchetti, tevens de maker van de 'Tarot of Dreams' en de 'Gilded Tarot', ontworpen deck werd in 2009 door Llewellyn gepubliceerd. Kenmerkend voor dit werk van Ciro is dat de illustraties op zijn tarotkaarten digitaal vervaardigd zijn. Iets wat niet erg gebruikelijk is in dit vakgebied en iets wat het werk van Ciro erg uniek maakt!

Trek een dagkaart uit dit prachtige tarotdeck bij onze collega's van tarot-dagkaart.nlDagkaart van vrijdag: Het Masker

Als je 'het masker' keert, leg je het af. Als je je maskert kent herinner je dan dat het een prijs heeft. Als je jouw masker nog onvoldoende kent, probeer dan zicht te krijgen op die gedachten, houdingen en handelingen die de mensen om jou heen voor jou moeten winnen. Waar ben je bang op afgewezen te worden ? Realiseer je dat je daar je masker optrekt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels