SchizofrenieUitleg over tarotkaart `Schizofrenie`


De persoon op deze kaart geeft een nieuwe draai aan de oude uitdrukking 'tussen de wal en het schip zitten'. Maar we zitten in een soortgelijke situatie als we vast komen te zitten in de besluiteloze en dualistische kant van het denken.

'Moet ik eerst mijn handen loslaten en ondersteboven omlaagvallen of mijn benen loslaten en rechtop omlaagvallen? Moet ik hierheen of daarheen? Moet ik ja of nee zeggen?' En welke beslissing we ook nemen, we blijven ons altijd afvragen of we anders hadden moeten besluiten.

De enige uitweg uit dit dilemma is helaas allebei tegelijk los te laten. Uit dit probleem kom je niet door het op te lossen, een lijst van de voor- en nadelen op te stellen of met je verstand naar een oplossing te zoeken. Je kunt het beste je hart volgen, als je dat kunt vinden. Als je het niet kunt vinden, spring dan maar gewoon - dan zal je hart zo snel beginnen te kloppen dat je het niet kunt mislopen!

De betekenis van deze `Osho-Zen tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels