Verstoring



Uitleg over tarotkaart `Verstoring`


Een plotselinge, meestal onverwachte verstoring of grote verandering is gaande of zal nog plaatsvinden. Zelfs als dat een negatieve ervaring lijkt te zijn, kan het leiden tot verlichting of een totale verschuiving in uw leefstijl. In traditionele tarotbetekenissen vertegenwoordigt deze kaart de 'vallende toren' die uiteindelijk instort door zijn zwakke fundering. Op welk deel van uw leven u zich ook richt, dit is een kans om het te herbouwen met een stevige, positieve constructie. Er zijn tijden waarop zich heel moeilijke situaties in uw leven voordoen. Als u ervoor kiest, kunnen zij dienen als katalysator om andere gebieden te genezen. Zij zijn positief omdat zij echt uw beste leraren zijn. Leer van fouten uit het verleden, accepteer ze en integreer ze in uw leven als stapstenen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Deze verstoringskaart is een herinnering dat negatieve gedachten, beperkende overtuigingen, het negeren van problematische situaties en een riskante of zorgeloze leefstijl moeten worden aangepast zodat er positieve veranderingen kunnen plaatsvinden. Het leven heeft de gewoonte u vooruit te duwen of u er nu klaar voor bent of niet. Transformatie van lichaam, geest en ziel vindt plaats als u deze dramatische tijd of verandering ziet als een kans om te groeien. In de toekomst kijkt u misschien terug en bent u dankbaar voor deze kans.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


Tarot



Jouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Waterman en is 17 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Oordelen

Als je 'Oordelen' trekt dan oordeel je misschien teveel. Of je word veroordeeld. Oordelen is een vinding van het ego dat graag verschillen benadrukt in zijn eigen voordeel. Oordelen zijn dan ook gebaseerd op angst. Angst voor dat wat je niet kent en angst voor afwijzing van wat jij bent. Eigenlijk zijn beide angst voor het onbekende. Als je het oordeel loslaat ben je allebei oke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels