Een nieuw begin

Een plotselinge, meestal onverwachte verstoring of grote verandering is gaande of zal nog plaatsvinden. Zelfs als dat een negatieve ervaring lijkt te zijn, kan het leiden tot verlichting of een totale verschuiving in uw leefstijl. In traditionele tarotbetekenissen vertegenwoordigt deze kaart de 'vallende toren' die uiteindelijk instort door zijn zwakke fundering. Op welk deel van uw leven u zich ook richt, dit is een kans om het te herbouwen met een stevige, positieve constructie. Er zijn tijden waarop zich heel moeilijke situaties in uw leven voordoen. Als u ervoor kiest, kunnen zij dienen als katalysator om andere gebieden te genezen. Zij zijn positief omdat zij echt uw beste leraren zijn. Leer van fouten uit het verleden, accepteer ze en integreer ze in uw leven als stapstenen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Deze verstoringskaart is een herinnering dat negatieve gedachten, beperkende overtuigingen, het negeren van problematische situaties en een riskante of zorgeloze leefstijl moeten worden aangepast zodat er positieve veranderingen kunnen plaatsvinden. Het leven heeft de gewoonte u vooruit te duwen of u er nu klaar voor bent of niet. Transformatie van lichaam, geest en ziel vindt plaats als u deze dramatische tijd of verandering ziet als een kans om te groeien. In de toekomst kijkt u misschien terug en bent u dankbaar voor deze kans.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Lieve Habibi LIEVE HABIBI

Helderziende van bij de geboorte, Ik geef antwoord op elke vraag! Ik sta u bij met raad en daad, maar let wel: ik kan wel heksen, maar niet toveren!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1700 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

Psychic Medium - SoulReader ‐ SoulCoach: Gespecialiseerd in relatiebegeleiding. Vaardig in het lezen van mensen en situaties.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Esther ESTHER

Helderziend, wetend en voelend medium. Gebruik zonodig de engelenkaarten en lenormand.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1457 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'VERSTORING' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !