VerstoringUitleg over tarotkaart `Verstoring`


Een plotselinge, meestal onverwachte verstoring of grote verandering is gaande of zal nog plaatsvinden. Zelfs als dat een negatieve ervaring lijkt te zijn, kan het leiden tot verlichting of een totale verschuiving in uw leefstijl. In traditionele tarotbetekenissen vertegenwoordigt deze kaart de 'vallende toren' die uiteindelijk instort door zijn zwakke fundering. Op welk deel van uw leven u zich ook richt, dit is een kans om het te herbouwen met een stevige, positieve constructie. Er zijn tijden waarop zich heel moeilijke situaties in uw leven voordoen. Als u ervoor kiest, kunnen zij dienen als katalysator om andere gebieden te genezen. Zij zijn positief omdat zij echt uw beste leraren zijn. Leer van fouten uit het verleden, accepteer ze en integreer ze in uw leven als stapstenen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Deze verstoringskaart is een herinnering dat negatieve gedachten, beperkende overtuigingen, het negeren van problematische situaties en een riskante of zorgeloze leefstijl moeten worden aangepast zodat er positieve veranderingen kunnen plaatsvinden. Het leven heeft de gewoonte u vooruit te duwen of u er nu klaar voor bent of niet. Transformatie van lichaam, geest en ziel vindt plaats als u deze dramatische tijd of verandering ziet als een kans om te groeien. In de toekomst kijkt u misschien terug en bent u dankbaar voor deze kans.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Vissen en is 29 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels