Opvlammende passieUitleg over tarotkaart `Opvlammende passie`


De eerste spirituele kaart geeft aan dat dit de tijd is om uw ziel te laten opstijgen! Een nieuw begin, nieuwe ideeën, onthullingen en spannende avonturen staan u te wachten in uw persoonlijke en zakelijke leven. Creatieve ondernemingen, enthousiasme, positieve energie en hernieuwde spirituele kracht zijn op hun hoogtepunt. De kracht van de geest stroomt door u heen en daarmee een nieuw gevoel van zingeving. Wees alles wat u kunt zijn, reik naar binnen en boor die kracht aan. Gebruik hem om vooruit te komen en een sterke basis te vormen voor de toekomst. Andere mensen voelen uw opwinding en plezier misschien en profiteren van de energie die u uitstraalt. Zij zullen zich afvragen: 'Wat is uw geheim?' en uw energie zou zelfs hun eigen spirituele reis kunnen stimuleren. Volg uw intuïtie maar weet dat dit uw tijd is om uw vleugels te spreiden en te vliegen!

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Waterman en is 17 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Oordelen

Als je 'Oordelen' trekt dan oordeel je misschien teveel. Of je word veroordeeld. Oordelen is een vinding van het ego dat graag verschillen benadrukt in zijn eigen voordeel. Oordelen zijn dan ook gebaseerd op angst. Angst voor dat wat je niet kent en angst voor afwijzing van wat jij bent. Eigenlijk zijn beide angst voor het onbekende. Als je het oordeel loslaat ben je allebei oke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels