Een nieuw begin

Krachtige prestaties worden meestal geboren als resultaat van grote opoffering. Deze kaart vertegenwoordigt opoffering en een moment waarin u naar uw leven moet kijken om te zien wat er moet worden bevrijd. Door afstand te doen en los te laten, ontstaat er meer ruimte om te ontvangen. De beloningen hiervoor zijn transformatie, wijsheid, dankbaarheid en verlichting. Deze kaart betekent dat er een situatie ontstaat (of gaat ontstaan) in uw leven en dat u geen controle hebt over het resultaat. Dit is een goed moment om te pauzeren, te rusten, geduld te hebben, te reflecteren en te mediteren. Het is verstandig om een stapje achteruit te doen zodat u kunt leren om gebeurtenissen te bekijken met een meer begripvolle, intuïtieve blik. Probeer mensen, vragen of problemen te zien vanuit een ander perspectief. Als u dit lukt, zal dat een diepgaand effect op uw ziel en leven hebben. De opofferingkaart kan ook een periode van overgang en verandering symboliseren. De oplossingen die u zoekt komen misschien langzaam, want het zou nodig kunnen zijn om de antwoorden in te leven. Accepteer de dingen die u niet kunt controleren, genees en laat het verleden achter u, ga vooruit naar de toekomst en zie de nieuwe deuren die opengaan en paden die u worden getoond.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Wendy-Anna WENDY-ANNA

* Tweelingzielen & ZielsVerbindingen * - Liefdesgeluk - Hartekracht - Daten/Relatie - NieuweTijdsKind - Werk/Geld - HSP - Transformatie - Inspirator

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1571 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Yanoma YANOMA

Heldervoelend/wetend en helderhorend. Spritueel bewustzijn coach. Soulhealer.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1419 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Mirjam MIRJAM

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1451 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'OPOFFERING' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !