Een nieuw begin

Deze kaart onthult dat het eigenlijk uw eigen angst is die u blokkeert en gevangenhoudt. U bent degene die uzelf gevangen (of gegijzeld) houdt; en om verder te komen op uw reis moet u eerst uw angsten onder ogen zien zodat nieuwe mensen en omstandigheden zich kunnen manifesteren. Veel mensen kiezen ervoor om op deze plek te blijven omdat ze de weg voor zich niet kunnen zien, ze hebben daar een misplaatst gevoel van veiligheid of ze zijn bang om met iets nieuws te beginnen. Maar blijven maakt de hoeveelheid stress en onrust alleen maar groter en creëert nadelige effecten in uw fysieke lichaam. Vraag een wijze adviseur om hulp. U hoeft het namelijk niet alleen te doen, maar weet dat u alle instrumenten bezit die nodig zijn om uzelf te bevrijden u bent vergeten hoe sterk u eigenlijk bent! Deze periode eindigt als u uw geest gebruikt om de beperkingen die worden veroorzaakt door uw emoties te doorbreken.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Bernarda Spee-Villar BERNARDA SPEE-VILLAR

k.lezen,healing,numerologie,liefde en relatie,zakelijk,luisteren oor,antwoorden inzichten,toekomst wie jou echte liefde,

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1746 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Marja MARJA

Ervaren automatisch tekenend medium, lichtwerker, healer en Paranormaal therapeut.Gespecialiseerd in emotiemanagement

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1663 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Edith EDITH

Ervaren medium, heldervoelend, wetend en horend. Contact met levenden en overledenen. Duidelijkheid in liefde,relaties en financiën.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1584 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'GEVANGEN IN ANGST' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !