Gevangen in angstUitleg over tarotkaart `Gevangen in angst`


Deze kaart onthult dat het eigenlijk uw eigen angst is die u blokkeert en gevangenhoudt. U bent degene die uzelf gevangen (of gegijzeld) houdt; en om verder te komen op uw reis moet u eerst uw angsten onder ogen zien zodat nieuwe mensen en omstandigheden zich kunnen manifesteren. Veel mensen kiezen ervoor om op deze plek te blijven omdat ze de weg voor zich niet kunnen zien, ze hebben daar een misplaatst gevoel van veiligheid of ze zijn bang om met iets nieuws te beginnen. Maar blijven maakt de hoeveelheid stress en onrust alleen maar groter en creëert nadelige effecten in uw fysieke lichaam. Vraag een wijze adviseur om hulp. U hoeft het namelijk niet alleen te doen, maar weet dat u alle instrumenten bezit die nodig zijn om uzelf te bevrijden u bent vergeten hoe sterk u eigenlijk bent! Deze periode eindigt als u uw geest gebruikt om de beperkingen die worden veroorzaakt door uw emoties te doorbreken.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels