Een nieuw begin

Deze kaart onthult dat het eigenlijk uw eigen angst is die u blokkeert en gevangenhoudt. U bent degene die uzelf gevangen (of gegijzeld) houdt; en om verder te komen op uw reis moet u eerst uw angsten onder ogen zien zodat nieuwe mensen en omstandigheden zich kunnen manifesteren. Veel mensen kiezen ervoor om op deze plek te blijven omdat ze de weg voor zich niet kunnen zien, ze hebben daar een misplaatst gevoel van veiligheid of ze zijn bang om met iets nieuws te beginnen. Maar blijven maakt de hoeveelheid stress en onrust alleen maar groter en creëert nadelige effecten in uw fysieke lichaam. Vraag een wijze adviseur om hulp. U hoeft het namelijk niet alleen te doen, maar weet dat u alle instrumenten bezit die nodig zijn om uzelf te bevrijden u bent vergeten hoe sterk u eigenlijk bent! Deze periode eindigt als u uw geest gebruikt om de beperkingen die worden veroorzaakt door uw emoties te doorbreken.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

Medium | Paragnost : Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Gespecialiseerd in: Relatiebegeleiding/problemen en zielsliefde.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Sisi SISI

Heldervoelend, helderwetend kaartlegster, Relatie/liefdes Coach, Motivatie Coach, Healing op afstand

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1815 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Angel Medium Maria ANGEL MEDIUM MARIA

Zeer sterk in aanvoelen en komt snel tot inzichten, heldervoelend en wetend, gecertificeerd Angelcardreader/Angelintuitiv by Doreen Virtue persoonlijk

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1737 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'GEVANGEN IN ANGST' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !