Negen van ActieUitleg over tarotkaart `Negen van Actie`


Je hebt vele heerlijke en geweldige dingen gecreeerd. Relaties die je koestert, prestaties waar je trots op bent, en je huis dat een echt thuis is. Het is heel natuurlijk dat je dit alles wilt beschermen! Wees gerust, er wordt altijd liefdevol door je beschermengelen over je gewaakt. Als je zorgen hebt, kun je Aartsengel Michael vragen om bescherming. Je bent volledig veilig! Moeder Aarde heeft op dit moment onze hulp nodig. Deze kaart staat voor iedereen die betrokken is bij milieubescherming, onze voedselaanvoer in de gaten houdt, of de dieren op het land en in de zee helpt beschermen. Hou vol, uiteindelijk wint het licht altijd!

De betekenis van deze `Tarot met beschermengelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 20 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Intensiteit

Als je 'Intensiteit' trekt neem dan even genoeg afstand om te zien of jij intens bent. Of hoe intens je aan jezelf werkt. Intensiteit is verleidelijk en bewonderenswaardig. Intensiteit is ook een manier om zo je best te doen dat je waar het werkelijk om gaat over het hoofd ziet. Ben jij intens ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels