Negen van ActieUitleg over tarotkaart `Negen van Actie`


Je hebt vele heerlijke en geweldige dingen gecreeerd. Relaties die je koestert, prestaties waar je trots op bent, en je huis dat een echt thuis is. Het is heel natuurlijk dat je dit alles wilt beschermen! Wees gerust, er wordt altijd liefdevol door je beschermengelen over je gewaakt. Als je zorgen hebt, kun je Aartsengel Michael vragen om bescherming. Je bent volledig veilig! Moeder Aarde heeft op dit moment onze hulp nodig. Deze kaart staat voor iedereen die betrokken is bij milieubescherming, onze voedselaanvoer in de gaten houdt, of de dieren op het land en in de zee helpt beschermen. Hou vol, uiteindelijk wint het licht altijd!

De betekenis van deze `Tarot met beschermengelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Weegschaal en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Vergoeilijken

Als je 'Vergoeilijken' trekt dan is dit misschien een moment om te overwegen wat jij zoals vergoeilijkt. Is er iets in je gedrag waarvoor je geen verantwoordelijkheid wilt dragen ? Want dat is de reden waarom wij dingen vergoeilijken. Of is het een neiging die zicht meer vanbinnen afspeelt ? Let wel; innerlijke negativiteit is minstens zo destructief als uiterlijke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels