ansuz

signalen, boodschappen, communicatie

Deze rune kan zowel rechtop als omgekeerd worden getrokken. Dit is de omgekeerde


ALGEMEEN

Met deze rune sta je onder de bescherming van de luchtgoden. Deze bescherming heb je nodig, want er wordt een signaal afgegeven dat je niet direct thuis kunt brengen. Ansuz omgekeerd geeft aan om niet nonchalant te reageren, maar na te denken over de mogelijke gevolgen van je leefwijze.

LIEFDE

Ansuz geeft in de liefde aan dat je de neiging hebt om op oude voet door te gaan. Maar je moet je er op voorbereiden dat er veranderingen komen. Men zegt wel, een gewaarschuwd mens telt voor twee. In jouw geval geldt dit dan ook want Ansuz waarschuwt je en zegt je naar je gevoel te luisteren.

WERK

Ansuz geeft aan dat er op het moment allerlei veranderingen bezig zijn zich te voltrekken. Wees in deze periode niet te behoudend omdat dan verkeerde beslissingen genomen kunnen worden. Neem deze waarschuwing ter harte en durf een nieuwe toekomst aan te gaan.

Ansuz is de rune van de communicatie en het contact met de goddelijke macht. Het raadt je aan open te staan voor nieuwe ideen en inzichten en je te verenigen met anderen om je doelen te bereiken.

Betekenis van runesteen ansuz

DE LINK MET TAROT EN ASTROLOGIE

Runen kun je relateren aan andere orakels en symbolische talen zoals het tarot en de astrologie. Je trok de 'ansuz'-rune die overeenkomsten heeft met de 'De-dood' in het tarotspel. Ook is 'ansuz' gelinkt met het astrologische teken 'venus' en 'Mercurius'

TAROTKAART:

De-dood

de-dood

ASTROLOGIETEKEN:

venus